Gediz Meslek Yüksekokulu'na Bu Yıl Bin 66 Öğrenci Kayıt Yaptıracak

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'na (MYO), 2012-2013 Akademik Yılı için bin 66 öğrenci kaydı yapılacağı bildirildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu'na Bu Yıl Bin 66 Öğrenci Kayıt Yaptıracak
Sorunsuz bir kayıt döneminin gerçekleştirilebilmesini sağlamak amacıyla Gediz'de yüksek öğrenim öğrencilerine hizmet veren özel yurt temsilcileriyle bir toplantı düzenleyen Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Moda Tasarımı, Giyim Üretim Teknolojisi, Tekstil Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Mekatronik, Bilgisayar Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Lojistik, Pazarlama, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi gibi 13 önemli programla öğrencilere kaliteli mesleki eğitim veren Gediz Meslek Yüksekokulu'nun 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde 1066 öğrenci kaydı yapılacağını söyledi.

Gediz Meslek Yüksekokulu'nun bu kayıt sayısıyla 2012 LYS sonuçlarına göre yüzde 93 doluluk oranını yakaladığını belirten Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, "Boş kalan kontenjanların ek yerleştirmelerde dolmasını bekliyoruz. Okulumuz yaklaşık 2 bin 200 öğrencisiyle 2012-2013 Eğitim Öğretim güz yarıyılına başlayacaktır. Yeni kayıtlar 4-7 Eylül tarihleri arasında Gediz MYO Kampüsünde yapılacaktır. Kayıt için gerekli belgeler https://gedizmyo.dpu.edu.tr internet adresinde bulunmaktadır.

Ayrıca kayıt esnasında öğrenci ve velilere yardımcı olunması gerekir. Ülkemizin dört bir yanından kayıt için gelen öğrencilerimiz birer tanıtım elçisidir. Kayıt yaptıracak öğrenci ve velilerine Gediz'in hoşgörüsünü, samimiyetini ve misafirperverliğini hep birlikte göstermeliyiz" dedi .
Kaynak: İHA