Nürnbergli Futbolculardan Başkan Akaydın’a Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Avrupa Birliği destekli ‘Jugend in Aktion/Gençlik Eylemi’ projesi kapsamında kardeş şehir Nürnberg’den gelen Falkenheim Futbol Kulübü oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti.

Nürnbergli Futbolculardan Başkan Akaydın’a Ziyaret
Falkenheim Futbol Kulübü’nün genç oyuncuları ile proje temsilcileri Tün Güney, Roland Friess ve Gerhard Zorn’u makamında kabul eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kardeş şehir Nürnberg ile AB destekli gerçekleştirilen bu işbirliğinden çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Akaydın, “Nürnberg ile ilişkilerimiz çok iyi düzeyde. Yakın dostluğumuz var. Bizim bir ayağımız orada, onların bir ayağı burada. Aynı proje kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyespor’un genç oyuncuları da Mayıs ayında Nürnberg’i ziyaret etmişti. Antalya’da güzel günler geçirmenizi diliyorum” dedi.

Başkan Akaydın, konuklarına Antalya ve turizmle ilgili bilgiler verdi.

BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ
Proje temsilcilerinden Roland Friess, ‘Jugend in Aktion/Gençlik Eylemi’ projesi kapsamında 3 yıldır Antalya’ya geldiklerini belirterek, “Buluşmalarımızda dostluk maçı yapıyoruz. Bu ziyaretlerle birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, arkadaşlıklar kuruyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Umuyoruz zaman içerisinde bu işbirliği daha da gelişir” diye konuştu.

Alman gençler, ziyarette Başkan Mustafa Akaydın’a Falkenheim Futbol Kulübü’nün atkısını hediye etti. Başkan Akaydın ve heyet üyeleri birbirlerine karşılıklı hediyeler verdi .
Kaynak: İHA