Nürnbergli Futbolculardan Başkan Akaydın'a Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak, Avrupa Birliği destekli ''Jugend in Aktion/Gençlik Eylemi'' projesi kapsamında Antalya'nın kardeş şehri Nürnberg'den Falkenheim Futbol Kulübü oyuncuları, Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı ziyaret etti.

Falkenheim Futbol Kulübü'nün genç oyuncuları ile proje temsilcileri Tün Güney, Roland Friess ve Gerhard Zorn'u makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akaydın, ''Kardeş şehir Nürnberg ile AB destekli gerçekleştirilen işbirliğinden çok mutlu olduk. Nürnberg ile ilişkilerimiz çok iyi düzeyde. Yakın dostluğumuz var. Bizim bir ayağımız orada, onların bir ayağı burada'' dedi.

Aynı proje kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyespor'un genç oyuncularının mayıs ayında Nürnberg'i ziyaret ettiklerini hatırlatan Akaydın, Antalya'da güzel günler geçirmelerini diledi.

Proje temsilcilerinden Roland Friess de proje kapsamında 3 yıldır Antalya'ya geldiklerini kaydederek, ''Buluşmalarımızda dostluk maçı yapıyoruz. Bu ziyaretlerle birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulurken, arkadaşlıklar kuruyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz. Umuyoruz zaman içerisinde bu işbirliği daha da gelişir'' diye konuştu.

Ziyarette alman gençler Akaydın'a Falkenheim Futbol Kulübü'nün atkısını, Akaydın da heyet üyeleri çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA