Cumhurbaşkanı Gül, Hacettepe Üniversitesi’nden Bir Süreliğine Ayrılacak

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, geçici olarak hastaneden ayrılması uygun görülen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edebilmek için hastaneye geri döneceğini bildirdi.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Perşembe günü her iki kulakta iç kulak kaynaklı rahatsızlık nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tedavi altına alındığı belirtildi. Açıklamada, “Hastanemizdeki tedavi süresince her geçen gün durumlarında iyileşme gözlenmiş, bu sabah yapılan Son tetkikler neticesinde sınırlı olarak günlük aktivitelerine başlaması ve geçici olarak hastanemizden ayrılması uygun görülmüştür. Sayın Cumhurbaşkanımızın bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerine devam edebilmek için hastanemize geri dönecek ve burada izlemeye devam edilecektir” denildi

Kulak rahatsızlığının nüksetmemesi için Cumhurbaşkanı Gül’e bir süre başta uçak seyahati olmak üzere işitme fonksiyonlarına zarar verebilecek aktivitelerden uzak durmasının tavsiye edildiği bildirilerek, Gül’ün tedavisi ve izleminin süreceği kaydedildi .
Kaynak: İHA