Kılıç, Ramazanın Son İftarını Hemşehrileriyle Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ramazanın son iftarını Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde hemşehrileriyle yaptı.

Bakan Kılıç, partisinin 19 Mayıs ilçe Belediyesi Düğün Salonun'da düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, 10 yıllık AK Parti iktidarının ''kaşla göz arasında nice büyük eserler ve hizmetlerle hızlı bir şekilde geçerek geride kaldığını'' söyledi.

Bakan Kılıç, şöyle konuştu:

''Sadece 10 yılı geçirmekle kalmadık. Nice hastaneler, nice duble yollar, nice adalet sarayları, nice spor tesisleri, nice eğitim kurumları, nice içme suyu, baraj ve sulama projeleri yüzlerce binlerce büyük eser milletimize kazandırıldı ve hepsi geride kaldı. Şimdi önümüze bakıyoruz, ileriye bakıyoruz daha başka ne yapabiliriz, daha büyük hangi eserleri milletimize devletimize kazandırabiliriz, milletimizi geleceğe yönelik güçlü bir yürüyüşe nasıl kavuşturabiliriz hep bunun hesabı, bunun planlaması ve çalışması içindeyiz.''

''Ramazan demeden, bayram demeden Sayın Başbakanımız başta olmak üzere hepimiz gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz'' diyen Bakan Kılıç, ''Bitmek tükenmek bilmeyen bir heyecana sahip olduklarını'' ifade etti.

İftara AK Parti Milletvekilleri Ahmet Yeni, Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA