Palandöken Belediyesi’nin Ramazan Etkinliğine Sedat Uçan Renk Kattı

Palandöken Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri İlahi ve Kaside gecesiyle devam etti.

Palandöken Belediyesi’nin Ramazan Etkinliğine Sedat Uçan Renk Kattı
Palandöken Belediyesi tarafından işletilen Palandöken Aile Çay Bahçesin de gerçekleşen etkinliklerde ünlü sanatçılardan Sedat Uçan, Celaleddin Ada, Fatih Soylu ve Peker kardeşler Erzurumlularla buluştu.

On bir ayın sultanı Ramazan ayında düzenlenen etkinlikler her akşam farklı bir programla sürüyor. Etkinlik alanı olan Palandöken Aile Çay Bahçesini dolduran vatandaşlara semaver çayı ikram ediliyor ‘Vahiyden Kalbe’ isimli kitapları dağıtılıyor.

Peygamberimiz için seslendirdiği ilahilerle ülkemizde beğeni ile dinlenen ünlü Sanatçı Sedat Uçan Erzurumluların sevdiği ilahileri seslendirdi. Yine Sultanım isimli kasidesiyle yüreklerde taht kuran sanatçı Celaleddin Ada programa farklı bir renk kattı. Fatih Soylu ise âlemlerin efendisine ithafen kasideler seslendirerek adeta dinleyicilerin gönül pasını sildi.

RAMAZANIN RUHUNA UYGUN ETKİNLİK YAPIYORUZ Ramazan ayında hemşerilerimizle ramazanın ruhuna uygun ve farklı programlarda buluştuklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, açıklamasında şunları belirtti: “On bir ayın sultanı Ramazan’da hemşerilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Her akşam farklı programın yer aldığı etkinliklerimizin konuğu bu defa ünlü sanatçımız Sedat Uçan, Celaleddin Ada ve Fatih Soylu oldu sanatçılarımız seslendirdiği kaside ve ilahi konseriyle etkinliğimize ayrı bir güzellik kattılar. Ramazanın ilk günüden son gününe kadar Palandöken Belediyesi olarak On Bir Ayın Sultanına ve Ruhuna uygun etkinliklerle her yaştan programı takip eden halkımızın gönüllerine seslendiğimiz gibi ilçemizin iki farklı noktasına kurduğumuz iftar sofralarıyla da günlük olarak yaklaşık bin 500 kişiyle de birlikte iftar etme imkanı buluyoruz. Yaşlı, kimsesi ve hasta olan insanımızın evine yemek servisi yapıyoruz. 4 bin 500 kişiye gıda dağıtımı gerçekleştirdik. Palandöken Belediyesi olarak zaten yıl boyunca aylık olarak 23 bin ile 25 bin ücretsiz ekmek dağıtımımız aksamadan devam ediyor” diye konuştu.

Palandöken Aile Çay de düzenlenen etkinliklere Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Gazeteci -Yazar Öztürk Akkök, Belediye Başkan Yardımcılarından Muzaffer Taşyürek, Necdet Aydın, vatandaşlar,birim müdürleri ve personel katıldı.

Kaynak: İHA