Beylikdüzü Yusuf Güney Konseri İle Coştu

Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır” sloganıyla yola çıkan Beylükdüzü Belediyesi, Ramazanı tüm güzellikleriyle yaşatmaya devam ediyor.

Dün akşam Beylikdüzü'nde iftar sonrası sahne alan sanatçı Yusuf Güney, vatandaşlara unutulmaz bira akşam yaşattı.

Her gün binlerce vatandaşın birlikte iftar açtığı Beylikdüzü’nde, Ramazan tüm güzellikleri ile yaşanmaya devam ediyor. Fatih Sultan Mehmet Camii avlusu ve çevresinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından vatandaşlar Ramazan Kasabası’nda gece boyunca devam eden etkinliklerle Ramazan’ı doyasıya yaşıyor. Programlara, Başkan Yusuf Uzun’un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil ile Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftardan sonra konuşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Ramazan geldi geçiyor. Bugün dokuzuncu günü geride bıraktık. Ramazan tüm güzellikleriyle tüm bereketiyle geçiyor. Hergün burada binlerce vatandaşı ağırlıyoruz ama hafta sonları burada 10 binleri ağırlıyoruz diyebiliriz. Bizi izleyen tüm İstanbuldaki hemşehrilerimize sesleniyorum. Hangi gün olursa, ramazan boyunca buradayız buyursunlar gelsinler diyorum. İstanbul'un neresinde olunursa olunsun artık metrobüste geldi.

Buraya kolaylıkla gelebilirler. Kolaylıkla Beylikdüzü'ne ulaşabilirler. Bunun dışında sokak iftarlarımız var. Her gün farklı mahallelerde hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Hani o eski ramazanlar bayramlar diyorlar ya. İşte onu demek yerine ben diyorum ki Ramazan burada, bayram burada Beylikdüzü'ne gelsinler" şeklinde konuştu.

Öte yandan, coşkunun hiç dinmediği Beylikdüzü Ramazan akşamlarına bir yenisi daha eklendi. İftar yemeğinin ardından etkinlikler kapsamında sahne alan sanatçı Yusuf Güney, etkinlik alanını dolduran coşkulu kalabalığa sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahne performansıyla dikkat çeken sanatçıya, söylediği şarkılarda binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı Yusuf Güney Beylikdüzü’ne unutulmaz bir gece yaşattı .
Kaynak: İHA