Manisa Ülkü Ocakları, MHP’li Akçay’a Plaket Verdi

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay'a, teşekkür plaketi takdim edildi.

Manisa'da Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu’ndan Manisa Ülkü Ocaklarının çalışmaları hakkında bilgi alarak yönetim kurulu toplantısına katılan Akçay'a, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Plaketi sunan Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcoğlu, “Gerek TBMM çatısı altında, gerek Manisa’da yaptığınız çalışmalardan dolayı '2012 Yılının En Başarılı Milletvekili' seçilmeniz bizlere gurur verdi. Ülkemiz, milletimiz ve davamız adına üstün çalışma göstererek '2012 Yılının En Başarılı Milletvekili' seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını dileyerek Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak size bu teşekkür plaketini veriyoruz” dedi.

Gençliğin öneminden bahseden MHP’li Akçay ise, "Toplumların gelecek idealini yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla milli ülküler edinmesi ile toplumlar geleceklerini garanti altına alır” diye konuştu.

Manisa Ülkü Ocakları tarafından verilen ödülün çok değerli olduğunu söyleyen Akçay, "Bu ödül, benim için çok değerlidir. Manisa Ülkü Ocakları tarafından verilen bu ödül, evimin en güzel köşesinde yer alacaktır. Ülkü Ocakları tarafından bu ödüle layık görülmek, MHP’li bir milletvekilinin yaşayabileceği en büyük onurdur. Bizleri bu ödüle layık gören başta Manisa Ülkü Ocakları Başkanım olmak üzere ocak yöneticisi tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: İHA