Doğan Ürgüp, Sivas Platformu İle Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Platformu Başkanı ve aynı zamanda Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in davetlisi olarak kente gelen AK Parti İstanbul milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Paşa Fabrikası Kütük Ev'de düzenlenen yemekte konuşan Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Geçen yıl böyle bir toplantıyı yapmayı planlamıştık, bu yıla kısmet oldu. Bu davete cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Bu toplantının burada gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, “İsmail Erdem'e teşekkür ediyorum, bu kadar insanı bir araya getirmek kolay değil. Buradaki toplantıyla herkes işinden kısa süre de olsa uzaklaşabildi. Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yemekte konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise Sivas’ın bulunduğu noktadan daha ileriye gideceğini söyleyerek, “Sizleri burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Sivas'ı gördünüz, sizlerin bu ziyaretleri bizim de moral ve motivasyonumuzu artırıyor. Sivas şu anda bulunduğu noktadan daha iyi yerlere gidecektir.” dedi

Konuşmaların ardından Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, misafirlere İrade-i Milliye ve belediyenin diğer kültürel yayınlarından oluşan set hediye etti

Kaynak: İHA