Annenize Sağlıklı Yaşam İçin ''Yoga'' Hediye Edin

Yoga Akademi Eğitmeni Özlem Kalpakçı Karaöz, Anneler Günü'nde, annelere sağlıklı yaşam için ''3 günlük yoga'' paketi hediye edilmesi önerisinde buluhdu.

Karaöz, yaptığı yazılı açıklamada, annelerin çocukları için yıllarca fedakarlık yaptığını belirterek, kendi ihtiyaçlarını hep geri plana attığını ifade etti.

Yıllar geçtikçe annelerin de bedenin yıprandığını ve çeşitli sağlık sorunları yaşamaya başladığını vurgulayan Karaöz, şunları kaydetti:

''Bu Anneler Günü'nde siz de onun için gerçekten farklı bir şey yapın. Onu Orijinal Yoga Sistemi ile tanıştırın. Böylece anneniz sizinle sağlıklı ve mutlu nice uzun yıllar birlikte olabilsin. Orijinal Yoga Sistemi ile doğru nefes alıp vermeyi öğrensin. İçine daha fazla oksijen ve yaşam enerjisi çeksin. Yaşam enerjisi ile dolsun. Bedenin yaşı yıllarla değil, omurganın esnekliği ile ölçülür. Orijinal Yoga Sistemi ile omurgası sağlıklı olsun ve tüm yaşamı boyunca özgürce hareket edebilsin. Konsantrasyon teknikleri sayesinde pozitifleşsin. Hayatın getirdiği zorlukları kolayca göğüsleyebilsin ve kendisini yıpratmasın. Zihninin efendisi olsun ve negatif düşünceler onu depresyon girdabına sürüklemesin.''

Yoga ile tüm metabolizmanın düzene gireceğini ve fazla kilolardan daha kolay kurtulmanın mümkün olacağını dile getiren Karaöz, doğru hareket ve doğru nefeslerle her geçen gün daha sağlıklı ve daha neşeli olunacağını belirtti.

Orijinal Yoga Sistemi'nin, güç, zerafet, denge ve uyum demek olduğuna dikkat çeken Karaöz, şöyle devam etti:

''11- 12- 13 Mayıs tarihlerinde Avrupa'nın en büyük Kongre Merkezi'nin terasında tüm Ankaralı annelerle buluşuyoruz.İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Türkiye nin tüm illerinden de yüzlerce kişinin katılacağı etkinlikte birlikte Yoga yapacağız. Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf, 3 gün süresince 6 çakra çalışması yaptıracak. İsteyenler 3 günlük eğitimin tamamına isteyenler sadece tek çalışmaya katılabilir. Yoga teknikleri eğitimlerinden sonra sohbet bölümleri de olacak.' '
Kaynak: AA