Köylere Hizmet Birliği Meclisi Olağan Toplantı İçin Bir Araya Geldi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Köylere Hizmet Birliği Meclisi 2012 yılı dönem başı olağan toplantısını Kaymakam Mehmet Ali Sağlam’ın başkanlığında Cizre öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşti.

Köylere Hizmet Birliği Meclisi Olağan Toplantı İçin Bir Araya Geldi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıya Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Faruk Özervarlı, Birlik İl Meclis Üyeleri, Köy Muhtarları ile kurum müdürleri katıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclisi, Kaymakam ve Birlik Başkanı Mehmet Ali Sağlam’ın başkanlık ettiği olağan toplantısında, 2011 yılı faaliyetlerinin sunumu ile başladı.

Yapılan hizmetlerin ayrıntısıyla sunulmasına takiben 2011 yılı bütçe kesin hesabı görüşülerek değerlendirildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı gündemi Encümen seçimi ile devam ederek Köylere Hizmet Götürme Birliğine bir yıl süreyle çalışmak üzere yeni encümen seçimi yapıldı. Birlik Encümenliği için Muhtarlar arasında yapılan seçimde en çok oyu alan Düzova Köyü Muhtarı Hüseyin Özdemir ve Kaya Köyü Muhtarı Mahmut Yıldız ile İl Genel Meclisi Kontenjanından İl Genel Meclis Üyeleri Serhan Yılmaz ve Asker işlek Encümen üyesi seçildiler.

Toplantı sonunda Kaymakam ve Birlik Başkanı Mehmet Ali Sağlam, seçimin hayırlı olması dileğinde bulunup, 2012 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilmesine müteakip toplantı sona erdi .
Kaynak: İHA