Başkan Doğan, Üçyol'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan , belediye meclis üyesi Muammer Biner ile birlikte çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığı Bekirdere Üçyol da incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan, Üçyol'daki Çalışmaları Yerinde İnceledi
Üçyol’daki çalışmaların 5 - 6 ay içinde tamamlanacağını söyleyen Başkan Doğan , ”İzmit’in güzelleşmesini istiyoruz . Bunun içinde kentin çeşitli yerlerinde çevre düzenleme çalışması yapıyoruz . Yeni Cuma ve Fevziye Parkı’ndaki çalışmalar bitti . Acısu ve Cumhuriyet Parkı’ndaki çalışmalara da yakında başlayacağız . Dar Sokak’taki çalışmalarda büyük bir hızla devam ediyor . Üçyol da da yoğun bir çalışma içindeyiz . Bölgeye ayrı bir hava katacak , esnafın gelirini artıracak , Bekirpaşa’ya prestij kazandıracak bu proje için vatandaşların görüşü alındı . Üniversitemiz titiz bir çalışma yaptı .

Halkımızın onayı alındıktan sonra çalışmalara başladık . Şevkat Sokak’taki çalışmalarla burası tamamen yayalaşmış olacak . Sadece taksicilerin yer alacağı bu sokak yarı açık bir pasaj havasına bürünecek . Bu çalışmalar yapılırken özellikle esnaflarımız sıkıntı çekiyor . Her nimetin mutlaka bir külfeti oluyor . Sıkıntılar gelip geçici . İşin sonu çok güzel olacak . Yapılacak çalışma en çok esnafımıza yarayacak” dedi .

Kaynak: İHA