Okuma Yazma Kursunu Tamamlayanlara Belge

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi ile Merkez Fatih Mahalle Muhtarlığı iş birliğinde düzenlenen okuma yazma kursu tamamlandı.

Aydın Mehmet Akif Ersoy Lisesi Salonu'nda düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yeşilbursa, Merkez Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kursiyerler katıldı.

Milli Eğitim İl Müdürü Töre, yaptığı açıklamada, ''Okuma yazma öğrenmek isteyen yetişkinleri çok önemsiyoruz. Çocuk sahibi ve torun sahibi yetişkinlerimizin kendi okudukları dönemde fırsatları olmayıp, hangi yaşta olursa olsun okuma yazma kursuna katılarak bunu gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. Biz okuma yazma bilmeyen körlere çok acıyoruz. Fırsatını bulamayıp okuyamayan insanlara üzülüyoruz. Biz bu fırsatları vermek istiyoruz. Bayan bir yönetici olarak yetişkinlerin eğitimini önemseyen bir öğretmen olarak her zaman yanınızda olacağız. Çevrenizde okuma yazma bilmeyenlere örnek olmanızı istiyoruz'' diye konuştu.

Kursu bitiren 9 kursiyerin belgeleri İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından verildi .
Kaynak: AA