Birgi Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerinden Ödemiş Belediye Başkanı Keskin'e Teşekkür

Ödemiş'te hizmet veren Birgi Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve yetkilileri, 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret etti.

Birgi Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerinden Ödemiş Belediye Başkanı Keskin'e Teşekkür
Rehabilitasyon Merkezi Kurucu üyesi Ozan Uvaçin, Müdür Cihan Şahin, psikolog İsmail Volkan Özgür ile birlikte ziyarete katılan Gülden Coşkunses ve Selin Altay adlı öğrenciler, belediyenin engellilerin yaşamına kolaylık sağlamak amacıyla uyguladığı projelerden dolayı başkan Bekir Keskin'e teşekkür ettiler.

Başkan Keskin ise engelli vatandaşların yaşadıkları zorluklar ve yapılması gereken projeler hakkında şunları dile getirdi: “Son yıllarda açılan rehabilitasyon merkezleri, engellilerin ve ailelerinin sosyal yaşama katılmalarına büyük katkı sağlamıştır. Yerel yönetimler olarak bizler de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylıkla sürdürebilmeleri için projeler yürütüyoruz. Bunun en güzel örneği Engelsiz Kahve'dir. Türkiye'nin birçok bölgesinde buna benzer uygulamalar yapılsa da, biz kentimizdeki Engelsiz Kahve'nin Ödemiş'teki engelli vatandaşlarımız tarafından benimsendiğini görüyor ve mutluluk duyuyoruz”
Kaynak: İHA