Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Afşin Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polisler, şehit kabirlerini ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü
Afşin Kaymakamı Faik Arıcan, Afşin Emniyet Müdürü Veysel Ateş, Afşin Karakol Amiri Burhan Karagöz, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve polis memurlarının katıldığı ziyarette şehitler için dua edildi.

İlk olarak, Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencisi iken düzenlenen saldırıda şehit olan Arslan Akkaya’nın Türksevin köyünde bulunan kabri ziyaret edildi. Burada şehit ailesine taziyelerini ileten Kaymakam Arıcan ve Emniyet Müdürü Ateş aileyi teselli etti Daha Sonra Alparslan Mahallesinde bulunan Koyuntaş Mezarlığındaki Şehit Polis Memuru Mehmet Kara’nın kabri ziyaret edildi.

Burada Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Babası Hüseyin Kara’ya taziye dilekleri sunuldu. Son olarak Afşin Asri Mezarlığında bulunan Polis Memuru Dinçer Akkaya’nın mezarı ziyaret edildi. Şehit ailelerine başsağlığı dileyen Emniyet Müdürü Ateş, “Acınızı paylaşıyoruz. Sizleri her zaman hatırlıyoruz. Evlatlarınızı hayırla yad ediyoruz. Bir oğlunuzda biziz.” dedi .
Kaynak: İHA