Malatya'da Bu Yıl Hedef, Esnafa 20 Milyon TL Kredi Vermek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, "Bu yıl esnaf ve sanatkarlarımıza, 20 milyon TL civarında kredi vermeyi planlıyoruz" dedi.

Malatya'da Bu Yıl Hedef, Esnafa 20 Milyon TL Kredi Vermek
Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Malatya Bölge Müdürü Celal Koyuncu ve yardımcısı Enver Geleri, ESKKK Başkanı Ali Evren'e tekrar göreve seçilmesi nedeniyle 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. ESKKK yönetim kurulu üyesi Ünal Ergöç'ün de yer aldığı ziyarette konuşan Ali Evren, önce Türkiye Gazetesi'nden övgüyle söz ederek, "Türkiye Gazetesi'nin hamurunda da ahilik ilkeleri olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak verdikleri kredinden de söz eden Ali Evren, "Geçen yıl esnaf ve sanatkarımıza yaklaşık 14 milyon TL kredi verdik. takip oranımız ise yüzde 15-16 civarındadır. Bu yıl ise, 20 milyon TL civarında kredi vermeyi planlıyoruz" dedi.

Celal Koyuncu ise, "Malatyamızın medarı iftiharı olan Ali Evren Bey'i daha doğrusu Ali Abi'yi tekrar seçilmesi nedeniyle 'hayırlı olsun' ziyaretine geldik" diyerek, sosyal aktivitesi yüksek olan Ali Bey'in toplumun önemli bir kilometre taşı olduğunu belirtti.

Koyuncu, " Başkanımızın kendinden sonraki kuşaklara da güzel bir miras bırakacağı da ortadadır" dedi.

Kaynak: İHA