CHP Melikgazi’de Başkanlık Yarışı

CHP Melikgazi İlçe Kongresi birlik ve beraberlik mesajları içinde başladı.

CHP Melikgazi’de Başkanlık Yarışı
Kongrede başkanlık için Şerafettin Koç ve Hamdi Korkmaz yarıştı. CHP Melikgazi İlçe Kongresine CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığı’na Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun getirilmesi sonrasında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, partililere CHP’ye yakışır bir kongre olması için uyarılarda bulundu. Kuşoğlu’nun uyarısı sonrasında mevcut başkan Şerafettin Koç ve başkan adayı Hamdi Korkmaz birbirlerine çiçek verdi.

Kongrede seçimlerin çarşaf listenin mi yoksa blok liste mi seçileceği oylandı. Divan Başkanı Kuşoğlu’nun oylamadan sonra kabul edenler ve etmeyenlerden birer kişinin konuşma yapmasını istemesi üzerine bazı partililer, “Bu durum usule aykırı. Oylama yapıldı ve blok liste kabul edildi” diyerek karşı çıktı. Partililerin karşı çıkması üzerine seçimlere blok liste ile gidilmesine karar verildi.

Yönetim kurulunun faaliyeti ve bütçesinin oylanmasından sonra her iki başkan adayı konuşmalarını yaptı ve oylamaya geçildi .
Kaynak: İHA