Çayırova Belediyesi İhtiyaç Sahibi Aileleri Evlerini Boyuyor

Çayırova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan okul, dernek ve ekonomik durumları müsait olmayan vatandaşların evlerinde boya badana işlerini herhangi bir ücret talep etmeden gerçekleştiriliyor.

Çayırova Belediyesi İhtiyaç Sahibi Aileleri Evlerini Boyuyor
Sosyal belediyecilik adına yapılan birçok proje ile örnek çalışmalara öncülük eden Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin boya ve badanasını yaparken, tadilat işlerinde de yardımcı oluyor. İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelerin evlerine giden Çayırova Belediyesi ekipleri, belirlenmiş renklerdeki boyalarla evleri yeni görünümlerine kavuşturuyorlar. Boya öncesi zımpara çalışması yapan ekipler büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüp boya badana, varsa tamirat işlerini tamamladıktan sonra evi teslim ediyorlar.

İlçe genelindeki tüm ibadethanelerin temizliğini kurulan özel bir ekip ile yapan Çayırova Belediyesi ilçedeki birçok caminin de onarım ve tadilat işlerini yapmaya devam ediyor.

İlçe genelinde birçok camide yapılan tadilat çalışmalarının yanı sıra Çayırova Mahallesi Merkez Camisinin de iç kısım fayanslarını yenileyen ekipler, cami içerisinde alçı ve boya işleri yaparak iç tasarım işini tamamladılar. Yapılan işler ile ibadethanelerin daha temiz ve modern görünmesini sağlayan ekipler ilçe genelinde birçok okulda boya badana işlerinin yanı sıra dernek, vakıf ve kamu binalarında da düzenli olarak onarım çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

İlçe genelinde birçok kamu kurum ve kuruluşlarına da destek olan Çayırova Belediyesi 21 Nisan Tarihinde açılışı yapılacak olan Kızılay Çayırova Şubesine de destekte bulundu.

Yine Çayırova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında, Yavuz sultam Selim Caddesi Alahattin Şahbaz parkı içerisinde bulunan Kızılay Çayırova şubesinde duvarları alçıpen ile bölerek boya işlerini tamamladı. Banyo, mutfak ve wc’leri komple değiştirerek yenileyen ekipler, fayans işlerini tamamladılar. İç kısımda yerleri laminant parke ile kaplayan ekipler iç ve dış kapıları yenilediler. Binanın elektrik ve su hatlarını da yapan ekipler sundurmaları branda ile kaplayarak kan alma bölümü oluşturdular .
Kaynak: İHA