Ak Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’ndan Adapazarı Esnaf Odasına Ziyaret.....

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu’nu makamında ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Ak Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’ndan Adapazarı Esnaf Odasına Ziyaret.....
Salihoğlu esnaf olarak son zamanlarda atılan adımlardan memnun olduklarını belirtti AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Ak’a Başkan yardımcıları Fahrettin Örkmez ve Celal Buluş eşlik ederken Yönetim Kurulu üyelerinden ise Hasan Karagüzel ile Necmi Balcılar eşlik etti.

Başkanı Salihoğlu, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şube Başkanı Salihoğlu “Esnaf ve Sanatkârlar olarak son zamanlarda atılan adımlardan memnunuz. Afet Kredileri, Krediler, Vergi ve Sigorta borçlarının tekrar yapılandırılmasına dönük çalışmalar, biz küçük esnafın kurtarıcısı olmuştur. Küçük Esnaflar olarak kendi içimizde daha fazla aktif ve birlik olmalıyız” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, Esnafın ve sanatkârların toplumdaki yeri ve önemine değindi. Başkan Ak “Toplumun tüketim anlayışı değişti. Buna ayak uydurmamız lazım. Esnaflarımızı marketlerden ayıran en önemli özellikleri diyaloglarıdır. Küçük esnaflarımızda kendini geliştirerek çağa ayak uydurarak ve kendi içinde Esnaf odalarıyla birlikte hareket ederek kalıcı olabilir. Küçük esnafı ilgilendiren bu adaptasyon süreçlerinde Esnaf odalarına büyük sorumluluklar düşmektedir. Esnaf Odaları da yerel yöneticiler ve sivil toplum örgütleriyle beraber adım atarak sürekliliği ve verimliliği üst düzeyde sağlayabilirler. Esnaf ve Sanatkârlarımızı destekleyecek ve devamlılığını sağlayacak projelerin her zaman arkasında dururuz. Esnafımızın yanındayız” dedi.

Salihoğlu ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti .