Egem Platformu Dönem Başkanı Gezinti'den Vali Daşöz'e Ziyaret

EGEM Platformu Dönem Başkanı ve aynı zamanda Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Daşöz'ü ziyaret etti.

Egem Platformu Dönem Başkanı Gezinti'den Vali Daşöz'e Ziyaret
Vali Daşöz, Ege Bölgesi'ndeki Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin Ankara’daki dernek ve vakıfları tarafından oluşturulan EGEM Platformu Dönem Başkanı ve Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti'yi makamında ağırladı. Gezinti, Vali Daşöz’ü Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi'nde 19-23 Nisan tarihleri arasında bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinliklerine davet eti. Ziyarette Başkan Gezinti, “Bu yıl dönem başkanlığı Manisa’ya geçti. Ankara’da bu yıl 5’ncisi düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinliklerimiz olacak. Turizmde ivme yakalamak isteyen iller için bu fuarımız çok önemli. Etkinliğimize verdiğiniz katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, açılışımıza davet ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz ise, “Ankara’daki Manisalılar Derneğimize teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinliğe imza atıyorlar. Bu etkinliğimizin ilimizin tanıtımı, hemşerilerin bir araya gelmesi ve Türkiye’de bir farkındalık yaratılması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.