Ezine Myo'da Bahar Şenliği Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne bağlı Ezine Meslek Yüksekokulu'nda Bahar Şenliği düzenlendi.

Okul bahçesindeki şenliğin ilk bölümünde öğrenciler değişik yarışmalarda mücadele etti. ''Değiştir'' adlı yarışmada sahneye çıkan öğrenciler şarkı söyleme konusundaki yeteneklerini gösterdiler. Daha sonra yapılan ''halat çekme'', ''yoğurt yeme'', ''yumurta taşıma'', ''çuvalla yürüme'' ve ''sandalye kapma'' yarışmaları izleyenlere büyük keyif verdi.

Yarışmaların ardından, Türk Hava Kurumu Ezine ve Biga şubelerinin katkılarıyla hazırlanan ''RC Uçak Gösterisi'' sergilendi. Nitro ile çalışan 2 beygir gücündeki motora sahip model uçak akrobatik gösteri sundu.

Şenlik, çeşitli grupların sahne aldığı konserlerle sona erdi.

-Belediye Başkanı Gökhan'ın 1 Mayıs mesajı-

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gökhan, mesajında şunları kaydetti:

''Dünya üzerinde birlik, dayanışma ve haksızlıklara karşı mücadelenin ortak adı, işçi ve emekçilerin onurlu, kararlı ve zorlu mücadelelerinin armağanı 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı herkese kutlu olsun. Emeğiyle, alın teriyle, onuruyla hayat ve ayakta kalma mücadelesi veren tüm emekçi dostlarımın bayramını, sosyal adalet, eşitlik, bağımsızlık, daha çok demokrasi ve özgürlüklerin doyasıya yaşandığı yoksulluğun, savaşların olmadığı bir dünya özlemiyle kutlar, saygılarımı sunarım.' '
Kaynak: AA