Musa Pınarı Caddesi’nde Yol Çalışması

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan Musa Pınarı Caddesi ile Osmancık Caddesi’nin bağlantısı yapılarak ulaşım kolaylaştırılıyor.

Musa Pınarı Caddesi’nde Yol Çalışması
Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol ekipleri tarafından Yeşilkent Mahallesi Musa Pınarı Caddesi’nde yol kodu düşürülerek Osmancık Caddesi ile bağlantısının yapımına başlandı. Musa Pınarı Caddesi üzerinde yol kodunun düşürülmesi ile yüzeye yaklaşan su ve kanalizasyon hatları da yenilenerek derine alınıyor. Yol çalışmalarına paralel olarak Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda 80 metrelik bir alanda içme suyu ve kanalizasyon hattı yenilendi.

Bu bölgede yapılan yol ve alt yapı çalışmaları tamamlandığında Musa Pınarı mevkiinde ikamet eden vatandaşların yaşadığı ulaşım sıkıntısının giderileceği, Musa Pınarı Caddesi ile Osmancık Caddesi bağlantısının yapımı ile bu bölgede yaşayan vatandaşların ilçe merkezine ve çevredeki yerleşim yerlerine olan ulaşımlarının kolaylaşacağı öğrenildi. Ayrıca bu çalışmaların bitiminde asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Musa Pınarı Caddesi ile Musa Pınarı Mevkii’nde bulunan tüm sokaklarda, belirlenen asfaltlama programı dahilinde sıcak asfalt uygulaması yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA