Yaşar Bahçeci, Petlas A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan'ı Ankara'da Ziyaret Etti

Türkiye'nin ilk lastik fabrikası olan Petlas Lastik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan'ı ziyaret eden Başkan Bahçeci, Petlas'ın Kırşehir ekonomisine sağladığı katkı ve istihdam gücü nedeniyle Mustafa Özcan'a teşekkür etti.

Yaşar Bahçeci, Petlas A.ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan'ı Ankara'da Ziyaret Etti
Ziyarette Petlas'ın mevcut çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgiler alan Başkan Bahçeci, ileriye yönelik birlikte ne gibi çalışmalar yapılabileceği konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Petlas'ın Kırşehir için çok önemli bir yatırım olduğunu söyleyen Bahçeci, fabrikanın Abdülkadir Özcan A.Ş.'ye devredilmesinden sonra çok önemli ve ciddi yatırımların yapıldığını ifade ederek Mustafa Özcan'a tüm Kırşehirliler adına teşekkür etti.

Bahçeci konuşmasında; 'Milli fabrikamız Petlas'ın yeni yatırımlarla gelecekte çok daha iyi bir noktada olacağına gönülden inanıyoruz. Kırşehir'e yeni sanayi yatırımları getirebilmek için yoğun gayretler içerisindeyiz. Kırşehir'deki mevcut yatırımların kapasitelerinin artması, ürün çeşitliliğinin sağlanması, verimliliğinin artması ve maliyetlerin düşürülebilmesi de oldukça önemli. Petlas Kırşehir için çok önemli bir yatırım ve fabrikanın yeni yatırımlarla daha da büyüyerek daha çok kişiye iş kapısı olacak ' dedi.

Bahçeci, yapılacak tüm yatırımlarda Kırşehir Belediyesi olarak Petlas'ın yanında ve destekçisi olacaklarının altını çizdi.İşçi ve işveren olarak hep birlikte Türkiye'nin milli ve stratejik bir yatırımı olan Petlas'a sahip çıktıklarını vurgulayan Mustafa Özcan, fabrikanın teknolojisini yenilenmesi ve yeni ürünlerin üretilmesi anlamında bugüne kadar çok ciddi yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Kaynak: İHA