Priştine Büyükelçisi, Nalas'a Gelen Türk Heyetini Ağırladı

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi, NALAS Kongresi için Kosova'ya gelen Türk heyetini, evinde verdiği yemekle ağırladı.

Priştine Büyükelçisi, Nalas'a Gelen Türk Heyetini Ağırladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, bölgenin çok ciddi destek ve iş birliğine ihtiyacı olduğunu belirterek, "Biz Türkiye olarak üzerimize düşeni yaparız" dedi.

Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan, Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı (NALAS) Genel Kurul Toplantısı için Kosova'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi onuruna yemek verdi.

"EN BÜYÜK YATIRIM, İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR"
Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, NALAS Genel Kurulu'nda dile getirilen projelerin çok güzel olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, "Halk bilincini artırmak gerek. Bununla birlikte vatandaşlar istediklerini ona göre talep etmeli. Bin yılın temel dinamiği yerel yönetimlerdir. İnsanların ihtiyaçları, değişiklik arz ediyor. Bu değişiklik arz eden ihtiyaçları karşılamak, belediyenin görevidir. Belediye hizmetlerinin temelinde de insanı ve demokratik değerler vardır. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bunun enönemli yolu da yerel yönetimlerdir" dedi.

"BİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPARIZ, DİĞERLERİ DE YAPSIN"
Bölgenin kalkınması için çok ciddi iş birliği ve destek olması gerektiği kaydeden Tanrıverdi, "Biz üzerimize düşeni Türkiye olarak yaparız. Varsa başka ülkeler de yapsın. Bunlar bizim görev coğrafyamızda yer alan ülkeler. Üzerimize düşen, bunlara gerekli hizmeti vermektir" diye konuştu.

Yemeğin ardından Türkiye heyeti ile objektiflere gülümseyen Büyükelçi Ozan'a milletvekili Tanrıverdi İznik çinisi, Başkan Keskin ise taşlarla süslenmiş ay yıldızlı rozet hediye etti .