Mühendislerden Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı'ya Ziyaret

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Fercan Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret etti.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaat sektörüyle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, inşaat sektörünün sorunları ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni oluşturulan yönetim kuruluna başarı dileklerini ileten Sakallı, sürekli büyüyen ve gelişen kentte sağlam ve güvenli binalar yapılması amacıyla inşaat mühendislerine her türlü desteği vermeye hazır oldukların kaydetti.

Her zaman olduğu gibi kurumlar arası işbirliği içinde bundan sonra da hep birlikte hareket edeceklerini bildiren Sakallı, ''Ortak akıla önem veren bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

-Sakallı, AK Parti üyesi kadınlarla bir araya geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakallı, partinin Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem ve yönetim kurulu üyeleriyle yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kadınların içinde olduğu ve sahip çıktığı hiçbir çalışma ve projenin başarısız olmadığını belirten Sakallı, kadın girişimcilerin ekonominin en önemli itici gücü olduğuna dikkati çekti.

Sakallı, belediye olarak en önemli hedeflerinden birinin, tüm vatandaşların, özellikle kadın ve gençlerin sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını, üreten insanlar olmalarını sağlamak ve onların yaşam standartlarını iyileştirmek olduğunu kaydetti.