Malatya Belediyesi Mart Ayı Koordinasyon Toplantısı Yaptı

Malatya Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen aylık koordinasyon toplantılarının biri daha gerçekleştirildi.

Malatya Belediyesi Mart Ayı Koordinasyon Toplantısı Yaptı
Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başkanlığında gerçekleştirilen Malatya Belediyesi Mart Ayı Koordinasyon Toplantısı, Sanat Merkezi'nde yapıldı. Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlerinin katıldığı Koordinasyon toplantılarının önemine değinen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenli olarak her ay toplandıklarını ve müdürlüklerin çalışmaları hakkında çeşitli konular üzerinde fikir teatisinde bulunduklarını söyledi.

Birimler arasındaki koordinasyonun sağlanması bakımından da bu tür toplantıların önemli olduğunubelirten Başkan Çakır, "Hem birimler arasındaki koordinasyonun daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi, hem de arkadaşlarımızın belediyemizin farklı birimleri ile ilgili görüşlerinin, düşüncelerinin alınması bakımından da bu toplantılar yararlı olmaktadır" dedi.

Her ay düzenli olarak yapılan toplantılarda sadece birimler arasındaki koordinasyon konusu ile sınırlı kalmadıklarını belirten Başkan Çakır, Malatya Belediyesi olarak devam eden çalışmalar, yapacakları çalışmalar ve hazırlanan projelerin daha dageliştirilmesi hakkında da görüş aldıklarını ve bunun da çok faydalı olduğunu ifade etti.

Koordinasyon toplantısı sonunda Sanat Merkezi gezilerek, burada yapılan çalışmalar incelendi .