İşçi Taşıyan İki Araç Çarpıştı: 1 Ölü 9 Yaralı

Gaziantep’te işçi taşıyan otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.Yaralılar, özel otomobil ve ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İşçi Taşıyan İki Araç Çarpıştı: 1 Ölü 9 Yaralı
Şehitkâmil ilçesine bağlı Bağbaşı köyünden aldığı inşaat işçilerini Gaziantep’e getiren Ramazan Kızıkoğlu (35) yönetimindeki 27 YK 890 plakalı otomobil ile Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine işçi taşıyan Selahattin Atlı (27) yönetimindeki 27 AK 135 plakalı minibüs Bağbaşı, Akçagözü köyü arasında çarpıştı.

Kazada, minibüste bulunan Muhammet Atlı (46) olay yerine hayatını kaybederken, otomobilde bulunan ve akraba oldukları öğrenilen Ramazan Kızıkoğlu (35) Recep Kızıkoğlu (35), Doğan Kızıkoğlu ve Erol Kızıkoğlu ile minibüsteki işçiler Selahattin Atlı, Ramazan Atlı (31), Ömer Polat (17), Recep Ateş (33), İsmail Bozkurt (32) yaralandı.Yaralılar, çevreden geçen özel araçlar ve olay yerine çağrılan ambulanslarla Şehitkâmil Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bazı yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Olay sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.