Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu, Elazığspor'u Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bank Asya 1. Ligi'nin lideri Elazığspor'u ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Elazığspor tesislerine giden Selmanoğlu'nun burada bordo-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Bülent Uygun ve yardımcıları nezaretinde yapılan idmanı izlediği ve teknik ekiple oyuncularla sohbet ettiği belirtildi.

Yaptığı ziyarette bir değerlendirme yapan Selmanoğlu, lider durumda bulunan takımın bundan sonra da aynı konumda olacağını, buna tüm kenttin olduğunu, kendisinin de yürekten inandığını ifade etti.

Bank Asya 1. Ligi'nin son derece kaliteli bir lig olduğunu, kent takımının da burada lider konumda olduğunu aktaran Selmanoğlu, her takımın inişli ve çıkışlı dönemleri olduğu gibi toparlanma süreçlerinin olduğunu vurguladı.

Elazığspor'un pazar günü karşılaşacağı Göztepe maçıyla birlikte toparlanma ve çıkış dönemine geçip sezonun sonuna kadar da bunu sürdüreceğine inandığını belirten Selmanoğlu, şunları kaydetti:

''Burada tüm şehre görev düşüyor, buraya kadar bizleri bu oyuncular getirdi ve bundan sonrada yolumuza onlarla devam edeceğiz. Özellikle Bülent Uygun hocamızla birlikte Elazığspor'un iyi bir hava yakalayacağını düşünüyorum. Aziz hemşehrilerime buradan çağrıda bulunarak Göztepe maçında takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Öyle ümit ediyorum ki onlarda verilen bu desteğin karşılığında bizlere galibiyeti çok görmeyeceklerdir.' '