Balya’da Öğrencilere İngilizce Drama Kursu

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Zübeyde Hanım Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda düzenlenen İngilizce Drama Kursu ilgi gördü.

Balya’da Öğrencilere İngilizce Drama Kursu
Okul müdürü Hüseyin Özkan, İngilizce öğretmeni Oğuz Demirel tarafından verilen kursun, öğrencilerin tiyatro yeteneklerini geliştirdiği gibi İngilizce derslerine de katkı sağladığını söyledi.

Öğrencilerin boş kalan zamanlarını İngilizce Drama çalışması yaparak değerlendirdiklerini bildiren müdür Hüseyin Özkan, minik öğrencilerin İngilizcenin incelikleri öğrendiklerini söyledi.

Öğrencilerin geleceğinin sanatçıları olma yolunda ilerledikleri bildirildi.

İngilizce öğretmenleri Oğuz Demirel ile birlikte yılsonuna hazırlık yapan minik sanatçılar, Balya’lılara unutulmaz bir gösteri sunmayı hedefliyor.

Bu yaştaki öğrencilerin İngilizce öğrenmeye istekli olduğunu belirten İngilizce öğretmeni Oğuz Demirel, “Doğru yöntem kullanıldığında eğitimde aşamayacağımız bir sorun yok. Öğrencilerin seviyesine inerek, çeşitli oyun ve etkinliklerle yabancı dil sevgilerini canlı tutmayı hedefliyoruz. Okulda uygulanan Dyned interaktif sistemini de İngilizce öğretimine olumlu katkı sağlıyor. Çalışmalar öğrencilerimizin olduğu kadar velilerimizin de ilgisini çekiyor. Öğrencilerin İngilizceyi uygulama yaparak öğrenmesi derslerin daha verimli geçmesini sağlıyor” dedi.

İngilizce Drama Kursu’na 13 öğrenci katılıyor .