Has Parti'li Batuk: Siyasi Partiler Düşman Değil, Yarışan Rakiplerdir

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Danışmanı Mehmet Batuk, "Siyasi partiler birbiri ile düşman değil, birbiri ile yarışan rakiplerdir.Biz diğer partilerden üslubumuzla da farklı olacağız. Maneviyatçı oluşumuz da bizi diğer partilerden ayıran özelliğimiz.” dedi.

Has Parti'li Batuk: Siyasi Partiler Düşman Değil, Yarışan Rakiplerdir
HAS Parti 17’nci bölge toplantısı, Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde düzenlendi.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya, GİK üyesi ve Genel Başkan Danışmanı eski Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk başkanlık yaptı. HAS Parti 17’nci bölge toplantısına Adana, İçel, Hatay, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye il ve ilçe teşkilatları katıldı.

HAS Parti Osmaniye il teşkilatının, Toprakkale ilçesinde ev sahipliği yaptığı toplantıda, parti içindeki teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı. İl başkanlarının, illerindeki teşkilat çalışmalarını değerlendirmelerinin ardından konuşan Genel Başkan Danışmanı Mehmet Batuk, en genç parti olduklarını kaydetti.

Batuk, şunları söyledi: “HAS Parti olarak seçimden hemen önce kurulduk ve kurulduktan sonra çalışmaya başladık. Siyasi partiler birbiri ile düşman değil, birbiri ile yarışan rakiplerdir. Siyasi partiler ikiye ayrılır. Birincisi çalan çırpan, milletin mallarını siyasi yoldan kendi malı haline getiren haramzadeler, ikincisi de hakkına razı olan helalzadeler. Biz diğer partilerden üslubumuzla da farklı olacağız. Maneviyatçı oluşumuz da bizi diğer partilerden ayıran özelliğimiz.” Her şeyin ölçüsünün maalesef para olduğunu ve insana değer verilmediğini belirten Mehmet Batuk, “İnsana önem vermeyen siyaset devam edemez. Biz HAS Parti olarak insanların düşüncelerine ve duygularına saygıyı esas alıyoruz. Sadece HAS Partilileri hedefleyen bir parti değil, herkes için adalet diyoruz. Şu sıralar da anayasanın değişmesinin zorunlu olduğunu düşünüyoruz. 12 Eylül ile mücadele ettiğinizi söylüyorsanız, 12 Eylül’ün kayığından ineceksiniz. Kavgayı bırakın, anayasayı yapın çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından, Hacı Ahmet Gözüalaca başkanlığında kurulan Toprakkale ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi.