İki Kişiyi Silahla Öldüren Zanlının Kaçışı Güvenlik Kameralarında

Başkentte iki kişinin vurularak öldürülmesi olayının katil zanlısının kaçışı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Zanlı Haydar S. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Kızılay Sümer 1 Sokak’ta dün akşam saatlerinde Kulüp sahibi Mehmet Emire ile müteahhit Hüseyin Çelik, arkadaşları olduğu öğrenilen Haydar S. tarafından silahla vuruldu. Mehmet Emire olay yerinde öldü, Hüseyin Çelik ise kaldırıldığı hastanede bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın zanlısı Haydar S. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Sezenler Sokak'ta bir lokanta da yakalandı.

"EŞCİNSEL SÖYLENTİLERİNE KIZDI VE İKİ ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Zanlı Haydar S.’nin Mehmet Emire ve Hüseyin Çelik ile hem hemşerili hem de arkadaş oldukları belirlendi. Zanlı Haydar S.'nin arkadaşları Mehmet Emire ve Hüseyin Çelik ile bir yıl önce oynanan kumarda 50 bin TL kaybetmesi nedeniyle bir dargınlık yaşandığı ancak daha sonra barıştıkları tespit edildi. Yine alınan bilgiye göre, zanlı hakkında birileri 'Eşcinsel' olduğu yönünde söylenti çıkardı. Hakkında 'Eşcinsel' olduğu yönünde söylenti çıkarılan zanlının bu söylentiyi çıkaranların iki arkadaşı olduğunu belirledi. Arkadaşlarının bu şakasına çok sinirlenen zanlı bir özel hastane ile bir devlet hastanesine giderek 'Eşcinsel' olmadığına yönelik iki rapor aldı. Zanlı arkadaşlarına 'Ben bu raporları size vereceğim, cümle aleme okuyacaksınız. Yoksa sizi öldürürüm' şeklinde tehdit etti. Haydar S. daha sonra hastaneden aldığı raporla olay yerindeki kahvehaneye gelirken, Mehmet Emire ve Hüseyin Çelik'i çağırdı. Kahvehanede birlikte oturdukları sırada Haydar S. yanındaki raporları masaya vurarak 'Şah mat'dedi.

Masadakilerin gülmesi üzerine Haydar S., Mehmet Emire ve Hüseyin Çelik'e kurşun yağdırdı ve olay yerinden kaçtı.Zanlı Haydar S., Emniyetteki polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada zanlının olay yerinden kaçışı da çevredeki güvenlik kameraları tarafından an ve an kaydedildi. Görüntülerde, Haydar S. silahıyla arkadaşlarını vurduktan hemen sonra silahını beline sokup olay yerinden kaçıyor. Silah sesiyle birlikte koşuşturmaya başlayan çevredeki vatandaşlar ise bir süre sonra yaralıların yanında toplandıkları gözleniyor .