''Altay Maçında Farklı Mağlubiyeti Hak Etmemiştik''

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un kulüp başkanı Nurullah Edemen, deplasmanda 4-0 yenildikleri Altay maçındaki farklı mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Edemen, yaptığı açıklamada, İzmir ekibiyle önceki gün oynadıkları karşılaşmada oyuncularının iyi mücadele ettiğini, ancak güçlü kadroya sahip rakipleri karşısında puan alamadıklarını bildirdi. İki takımın oyuncuları arasında büyük kalite farkı olduğunu, Altay'ın kadrosunda Süper Lig deneyimine sahip çok sayıda oyuncunun bulunduğunu anımsatan Nurullah Edemen, buna rağmen takımının iyi mücadele sergilediğini savundu. Edemen, Altay karşısında iki oyuncularının sakatlık, bir oyuncularının ise cezalı olması nedeniyle forma giyemediğini kaydederek, şöyle konuştu:

''Altay maçında 4 farklı mağlubiyet aldık. Aslında Altay karşısında sergilediğimiz oyunun karşılığında bu farklı mağlubiyeti hak etmemiştik. Oyuncularımın tamamı çok iyi mücadele ettiler. Ancak, deneyimsizlik sonucu bireysel hatalardan kaynaklı 4 basit gol yedik. Altay maçını unuttuk. Çünkü, biz ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Ligin alt sıralarındaki takımlarla oynayacağımız maçları daha çok önemsiyoruz. Bu hafta sahamızda Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Bu maçın skoru bizim açımızdan daha büyük önem taşıyor. Bu maçta tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılmaktır. Onun için mücadele edeceğiz. Dünden itibaren Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Çünkü, sahamızda oynadığımız son 2 maçı da taraftarımızın büyük desteğiyle kazanma başarısını gösterdik. Bu maçta da aynı desteği bekliyoruz.'' Başkan Edemen, Altay maçında sakatlanan ve tedavisi süren Hasan'ın Yeni Malatyaspor maçında forma giyebileceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak: AA