Ortaca Belediyesi Arıtma Tesisi Son Aşamaya Geldi

Ortaca Belediyesi tarafından 14 Ekim 2010 tarihinde temeli atılan Ortaca Belediyesi Arıtma Tesisi çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ortaca Belediyesi Arıtma Tesisi Son Aşamaya Geldi
İller Bankası ile Turizm ve Kültür Bakanlığı destekleriyle devam eden Arıtma Tesisi’nde altyapı projesinin son durağı; aynı zamanda en önemli ayağı olan İnşaat çalışmalarında betonarme kısımlarda imalat çalışmaları sona erdi. Şu an tesisin elektrik ve mekanik sistemlerinin montajları devam ediyor.

Tesis inşaatında şu an itibari ile yüzde 94’lük kısım tamamlandığını bildiren Arıtma Tesisi İnşaatı Şantiye Şefi Cafer Karaöz; “Ortaca Belediyesi ile 14.10 2010 tarihinde sözleşme imzalayan TARTES İnşaat Ticaret ve Sanayi Limiteti aynı tarihte arıtma tesisin inşaatına başladı. Çalışmalarımızı aralıksız devam ederek Tesiste şu an itibari ile %94 lük kısımı tamamlandı. Çökeltme havuzları, havalandırma havuzları, giriş ünitesi ve diğer teknik ve idari binaların betonarme inşaat işleri şu anda tamamlanmış durumdadır. Şu an itibari ile elektrik ve mekanik sistemlerin montajı devam ediyor. Diğer yandan tesis dış istinat duvarı toprak dolgu çalışmalarını da eş zamanlı olarak yürütüyoruz” dedi .