Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan Malkara BJK'yi Ziyaret Etti

Beşiktaş Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan, Malkara Beşiktaşlılar derneğini ziyaret etti.

Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan Malkara BJK'yi Ziyaret Etti
Cumartesi günü ilçeye gelerek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şencan Pakalpakçıl ile görüşen Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan ilçede olmaktan memnun olduğunu belirtti.

Özel ziyaretler için Trakya'da bulunduğunu ve bu arada da Beşiktaşlılar Derneklerini ziyaret ettiğini belirten Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, 'Ben sporu seven biri olarak bu yaşımda bile spordan kopamıyorum. Her gittiğim yerde derneklerimizi ziyaret eder, spor kulüplerini dolaşırım. Futbol ve güreş sporları ile ilgilenirim. Destek verdiğimiz bir Güreş Kulübümüz var ' dedi.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Şencan Pakalpakçıl ise yönetim kurulu üyeleri Levent Erdoğan'ın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, 'Bir büyüğümüzün, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyemizin bizleri ziyaret etmesi bizleri memnun ve mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz ' dedi.

Malkara Beşiktaşlılar Derneği'nde bir süre oturup sohbet eden ve dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Levent Erdoğan daha sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA