AK Parti Milletvekili Yavilioğlu Şehitleri Unutmadı

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, “18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yılında bu acı haber milli ve manevi duygularımızı daha da perçinleştirmiştir” dedi.

AK Parti Milletvekili Yavilioğlu Şehitleri Unutmadı
Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, Afganistan 'da meydana gelen uçak kazası sonrası gönderdiği başsağlığı mesajında, üzüntülerini paylaştı.

Dr. Yavilioğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Dost ve kardeş ülke Afganistan 'da faaliyet gösteren Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti (ISAF) çerçevesinde Türkiye 'nin komuta ettiği Kabil Bölge Komutanlığı emrindeki Skorsky helikopterinin düşmesi sonucu 12 askerimizin şehit olmuştur. Afganistan 'ın barış ve güvenliği için görev yaparken vahim bir helikopter kazası sonucu 12 askerimize, Allah 'tan rahmet ve ailesine, yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diliyorum.”

“ELİM KAZA BİRLİĞİMİZİ BÜTÜNLEŞTİRİYOR”

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü arifesinde gerçekleşen bu elim kazanın ülke insanını bütünleştirmesi gerektiğini ifade eden Dr. Yavilioğlu, “Önceki gün Afganistan'da görevleri başında şehit olan 12 kahraman daima gönüllerimizde yaşayacak, onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır. Üniversite yıllarımın kadim dostum, değerli kardeşim Hava Binbaşı Şükrü Bağdatlı ve Erzurumlu Hemşerim olan Uzman Çavuş Önay Vurucu ' nun da aralarında bulunduğu tüm şehitlerimize Allah 'tan rahmet diler, acılı ailelerine Sabr-ı Cemiller niyaz ederim. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 97. Yılında bu acı milli ve manevi duygularımızı daha da perçinleştirmiştir” dedi.
Kaynak: İHA