Şehit Binbaşı İsmail Cem Yakınlar’ın Eşi Acı Haberle Yıkıldı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de helikopterin düşmesi sonucu şehit Binbaşı İsmail Cem Yakınlar’ın eşi acı haberle yıkıldı.

Şehit Binbaşı İsmail Cem Yakınlar’ın Eşi Acı Haberle Yıkıldı
Acılı eş ve çocukları Konya'ya gitmek üzere uçakla Ankara'ya gidecek.

Palandöken'in Yenişehir semtinde Özgüven Apartmanı B Blok 5. Kat 'ta oturan Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın eşi Ümmü' Yakınlar'a acı haberi 9'uncu Kolordu Komutanlığı 'ndan bir Albay başkanlığındaki heyet ulaştırdı. Aslen Konyalı olan Binbaşı Yakınlar'ın Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 'nda Teknoloji Tasarımı öğretmeni olan eşi Ümmü Yakınlar, hayat arkadaşının ölüm haberi ile yıkıldı. Haberin duyulması üzerine apartmandaki komşuları balkonlarına bayrak astı. Apartman önünde devamlı bir ambulans hazır bulundurulurken, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge de Ümmü öğretmeni yalnız bırakmadı.

Şehit ailesi daha sonra Konya 'ya gitmek evden ayrıldı. Şehidin 11 yaşındaki kızı Çağla Nur basın mensuplarına tepki göstererek görüntüsünün çekilmesini istemedi. Daha sonra acılı eş kucağında 11 aylık oğlu Ali Emir ile birlikte apartmandan çıkarak askeri araca binerek 20.35 uçağıyla Ankara 'ya gitmek üzere havaalanına hareket etti. Acılı aile Ankara Esenboğa Havalanı 'ndan alınarak Konya 'nın Akşehir ilçesine götürülecek.

Bu arada Binbaşı İsmail Cem Yakınlar 'ın Ankara'da görevliyken Kabil'e gittiği öğrenildi. Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 'nda Teknoloji Tasarımı öğretmeni olan Ümmü Yakınlar 'ın tayininin ise 4,5 ay önce Erzurum'a çıktığı öğrenildi.