Vali Çolak: İnsanı Merkez Alan Bir Kamu Hizmeti Veriyoruz

Siirt Valisi Musa Çolak, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düşüncesinden hareketle insanı merkez alan bir kamu hizmeti verdiklerini söyledi.

İl Özel İdaresi şube başkanları Vali Musa Çolak başkanlığında bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan Musa Çolak, kurum ve kuruluşlar arasında işbirliği ve eşgüdümün sağlanması, yapılan çalışmaların gözden geçirilerek sorun ve darboğazların tespit edilmesi ve bunların çözümüne yönelik gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek üzere toplandıklarını kaydetti.

Çolak, göreve başladığı günden beri Siirtlilerin mutlu ve müreffeh yaşam standardına kavuşması için, eğitimden sağlığa, kültür ve turizmden tarım ve hayvancılığa, ulaşımdan, KÖYDES, SODES, DİKA VE GAP Kırsal Kalkınma Programları'na kadar birçok alanda çok önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Çolak, amaçlarının vatandaşların yaşam düzeylerini yükseltmek olduğuna işaret etti.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düşüncesinden hareketle, insanı merkez alan bir kamu hizmeti verdiklerini vurgulayan Vali Çolak, “İnsani değerleri yüceltecek ve insan hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek her faaliyeti destekliyorum. İnanıyorum ki vatandaşlarımız her türlü hizmetin en iyisine layıktır. Gelişmiş ve kalkınmış bir Siirt için var gücümüzle çalışıyoruz. Tabi ki bütün bu projeler koordineli bir ekip çalışmasıyla başarıya ulaşmaktadır. Bu anlamda ilimizde birlik beraberlik içinde çok güzel işlere imza atılmaktadır.” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıda kurum müdürleri bilgi alışverişinde bulundu.