Vali Aksoy: Mediküm, Samsun’a Önemli Katkılar Sağlayacak”

Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, derneğin yürütülen Sağlık Kenti Samsun projesiyle şehre önemli faydalar sağlayacağına inandığını söyledi.

Vali Aksoy: Mediküm, Samsun’a Önemli Katkılar Sağlayacak”
Vali Aksoy, 12-14 Nisan 2012 tarihlerinde TÜYAP Expomed Fuarı 'na katılacak dernek üyelerinden çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Mediküm Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Aydemir ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyareti TÜYAP Expomed Fuarı hazırlıkları konusunda bilgi vermek amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden dernek başkanı Dr. Aydemir, Vali Aksoy 'un derneğin her konuda desteğini gördüklerini bildirdi. Fuarda Samsun 'u başarıyla temsil edeceklerini ifade eden Dr. Aydemir, 'Samsun 'daki sektörel kümelenmeyi bu konuda aldığımız mesafeleri fuara katılan firmalara ve davetlilere anlatacağız. Mediküm standımızda da yerli ve yabancı iş adamlarına brifingler verip Samsun 'a yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulunacağız. Fuarda şehrimiz adına güzel sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. ' dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi. Vali Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Samsun medikal anlamda bir kümelenme merkezi. Bu derneğimizin faaliyetleri Sağlık Kenti olma yolunda ilimize oldukça önemli faydalar sağlayacaktır. Günümüzde ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen fuarlar, tanıtım bakımından oldukça önem arz ediyor. Bu bakımdan ilimizde üretim yapan bütün firmaların kendi branşlarıyla ilgili düzenlenen bu fuarlara katılmalarında önemli yararlar görüyorum. ' ifadelerini kullandı.