Patlayan Lastiği Değiştirmeye Çalışırken Soyuldu

Ataşehir'de, bir otomobilin arka koltuğunda bulunan ve içinde yüklü miktarda para bulunan çanta, şoförün, patlayan araç lastiğini değiştirdiği sırada çalındı.

Patlayan Lastiği Değiştirmeye Çalışırken Soyuldu
Olay, Ataşehir Yeni Sahra mevkiinde E-5 yan yolda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, özel bir kimya firmasında finans bölümünde çalışan Bekir Alkuz, Küçükbakkalköy'de bir döviz bürosuna uğradıktan sonra, E-5 üzerinden Kadıköy istikametine giderken aracının lastiği patladı. Yeni Sahra E-5 yan yolda aracını sağa çeken Alkuz, aracın patlayan lastiğini değiştirmeye başladı.

Daha sonra arkadaşlarından yardım istemek için aracın kapsını açtığında içerisinde 110 bin TL değerinde çek, 16 bin dolar ve şirketevraklarının bulunduğu çantanın olmadığını fark etti. Hemen polise haber veren Bekir Alkuz, bir yandan da iş arkadaşlarını arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, Alkuz'un lastiği değiştirdiği sırada bir şahsın gelerek, aracın ön kapısından çantayı alıp uzaklaştığı görüntülere ulaştı.

Aracı soyulan Bekir Alkuz, olayın nasıl olduğunu anlamadığını belirterek 'Lastik patladı, lastiği değiştiriyordum. Arkadaşlarımı arayarak yardım isteyecektim. Telefona bakmak için kapıyı açtığımda çantamın olmadığını fark ettim. Çantada şirkete ait bir miktar para vardı ' dedi.

Öte yandan hırsızlık anı, çevredeki bir iş yerine ait güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA