Marmaris Ak Parti Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

AK Parti Marmaris İlçe Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Marmaris Devlet Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Marmaris Ak Parti Sağlık Çalışanlarını Unutmadı
Ziyarette ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete ve diğer parti yöneticileri Başhekim Tolga Çakmak ile bir araya geldi.Marmaris'te görev yapan bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladıklarını belirten Kadem Mete, ''Canımız önce Allah'a sonra doktorlarımıza emanet. Sağlık çalışanlarımız toplumdaki çok önemli bir işlevi gerçekleştiriyorlar. Çok ulu bir mesleği icra ediyorlar'' dedi.

Devlet Hastanesinin son yıllarda önemli gelişmeler göstererek hizmet kalitesini attırdığını ifade eden Mete, vatandaşlardan bu yönde olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi.Ziyarette hastaneye yapılması planlanan ek bina ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mete, ''Proje 2012 yatırım programına alındı. Devlet inşaatları bilindiği gibi her mevsimde yapılabiliyor. Biz kış aylarında tamamlanmasını tercih ediyorduk ancak bu yıl içerisinde tamamlanacağı bilgisini aldık. Bu ek bina özellikle acil servisteki sıkışıklığı önleyecektir'' diye konuştu.Hafta sonu hizmete açılacak olan kardiyoloji merkezine iki doktorun atamasının yapıldığını da hatırlatan Mete, kalp rahatsızlığı bulunan Marmarislilerin artık Muğla'ya gitmek zorunda kalmayacağını kaydetti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Çakmak ise ilçe halkının hastanesine sahip çıktığını ve birliktelik örneği sergilediğini vurguladı. Çakmak, gece gündüz demeden halkın sağlığı için çalıştıklarını belirtti.İlçe Başkanı Mete ve beraberindekiler daha sonra servisleri gezerek sağlık çalışanlarına çiçek hediye edip, bayramlarını kutladı.
Kaynak: İHA