Karaduman ve Ekibinden Tıp Bayramı Ziyareti

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Mustafa Çıtlak’ı makamında ziyaret etti.

Karaduman ve Ekibinden Tıp Bayramı Ziyareti
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Çıtlak 'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Metin Karaduman, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bu güzel günde kutluyoruz teşkilat olarak. 10 yıllık süreçte AK Parti döneminde sağlıkta gerçekten yapılan yatırımlar, fizibilite çalışmaları, teknolojik anlamda makinalar bütün vatandaşlarımızın sizlerin vasıtasıyla hizmetine sunuluyor. Önemli bir alanda görev yapıyorsunuz. Önemli bir alanda görev yapıyorsunuz. Daha nice bugünleri yaşamanızı temenni ediyoruz. başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Çıtlak ise “Yürekten teşekkür ediyorum. Bugün bizi unutmadığınız için. Ziyaretimize geldiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlık saygın ve kutsal bir meslek mesaisi olmayan bir meslek. Canla başla vatandaşı memnun etmeye çalışıyoruz. Yılda birgün de olsa bu gün vesilesiyle farkında lığımız olmuş oluyor. Bizi seven hastalarımızın vatandaşlarımızın, sizin gibi değerli yöneticilerinde bizi hatırlaması bizi hayli sevindiriyor” dedi.
Kaynak: İHA