Gaziantep Milletvekili Koçer'e Hemşehrilerinden Ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal ve beraberindeki Terlik, Saraciye ve Deri Sektörü Üyesi sanayicilerden oluşan heyet, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'i TBMM'de ziyaret etti.

Gaziantep Milletvekili Koçer'e Hemşehrilerinden Ziyaret
Heyet, Gaziantep Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nejat Koçer'e milletvekilliği görevinde başarı dileklerini ve temennilerini ilettiler. Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep ve Gaziantep'in sanayisi ile Suriye'de yaşanan olaylar ve Gaziantep'in ticareti üzerine etkilerine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Gaziantep'te son günlerde gerçekleşen ayakkabı, terlik ve saraciye fuarlarının başarısına değinen Milletvekili Koçer, gündeme ilişkin değerlendirmelerinin ardından sektöre ilişkin sorunları dinledi. Milletvekili Koçer, 'Gaziantep'in ve Gaziantepli iş adamlarımızın sorunlarına çareler aramak için her zaman hizmetinizdeyiz. Sektörlerimizin rekabet gücünün artması ve önünün açılması için her türlü çaba ve gayreti göstereceğiz ' dedi.

Sektörün Ar-Ge ve inovasyon kapasitesinin artması gerektiğine dikkat çeken Koçer, 'Markalaşma yolunda daha fazla çalışma yapılması gerekiyor ' diye konuştu.Sektörü temsilen konuşan GSO Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal da, ayakkabı ve terlik sektörünün gelişmesinde ve fuarlarda, geçmişteki desteklerinden dolayı Milletvekili Koçer'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA