Dünya Su Günü Bölge Yarışmalarına Kardelen Koleji Öğrencileri Üç Derece Birden Kazandı

Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında yapılan resim ve kompozisyon yarışmalarında Nevşehir Özel Kardelen Koleji üç derece birden elde etti.

Dünya Su Günü Bölge Yarışmalarına Kardelen Koleji Öğrencileri Üç Derece Birden Kazandı
Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen kompozisyon ve resim dallarında Kardelen Koleji öğrencileri yarışmaya damgasını vurdu. Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Abdullah Birlik ''Su ve Gıda Güvenliği''konulu resim yarışmasında İç Anadolu Bölge birincisi olurken, 8. sınıf öğrencisi Batuhan Karakoç ise mansiyon ödülü kazandı.

Ayrıca Özel Kardelen Koleji 8. sınıf öğrencisi Berfin Özkan ise kompozisyonda dalında yazmış olduğu ''Hayat Sudur'' konulu kompozisyonu ile de mansiyon ödülünü kazandı.Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yarışma ile ilgili şunları söyledi.'' Özel Kardelen Koleji olarak bizler her yıl düzenli olarak öğrencilerimizi çeşitli yarışmalara katılması konusunda teşvik ediyoruz. Bunu sonucunda ise öğrencilerimiz Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Dünya Su günü etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizden Abdullah Birlik resim dalında bölge birinciliğini, yine resim dalında öğrencilerimizden Batuhan Karakoç resim dalında mansiyon ödülünü ve kompozisyonda dalında ise öğrencilerimizden Berfin Özkan kompozisyon dalında mansiyon ödülü kazanmışlardır. Ben bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerimizi tebrik ediyorum''diye konuştu.

Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni ise 22 Mart Perşembe günü Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.
Kaynak: İHA