Ortaca Mal Müdürlüğü’nde Teşekkür ve Plaket Töreni

Ortaca İlçesi Mal Müdürlüğü’nde 23.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde dört vergi mükellef grubuna ve 25 yılı aşkın hizmeti geçen personel teşekkür belgesi ve plaket ile ödüllendirildi.

Ortaca Mal Müdürlüğü’nde Teşekkür ve Plaket Töreni
Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşenen törene Ortaca Kaymakam Mustafa Gürdal, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya, Ortaca Mal Müdürü Hüseyin Özcan, 4 gruptan oluşan vergi mükellefleri ile 25 yılı aşkın hizmeti bulunan mal müdürlüğü personeli katıldı.

Törende hafta dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya, vergi bilincinin ülke sevgisiyle bağdaşmış halde olduğunu belirtti. Vergisini düzgün yatıranları ödüllendirdiklerini ifade eden Kaya, 'Biz para vermiyoruz. Bu teşekkürümüz çok önemlidir. Çünkü herkese de teşekkür etmiyoruz. Bu görevi layıkıyla yerine getirmiş olanlara ancak verebiliyoruz. Ben hepinize teşekkür ediyorum; bundan sonraki kazançlarınızın daha bol olmasını diliyorum” dedi.

Tören vergi şampiyonlarının plaket verilmesi ve Mal Müdürlüğü 'nde 25 yılını dolduran personele teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA