'Siirt Okuyor' Kampanyasına Denizbank’tan Kitap Desteği

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün himayesinde 2010 yılından itibaren yürütülen 'Türkiye Okuyor' kampanyası çerçevesinde Siirt Valiliğince uygulanan 'Siirt Okuyor Sizin Okuma Yazma Saatiniz Yok mu?' okuma projesine, bir destek de Denizbank Siirt şubesinden geldi.

'Siirt Okuyor' Kampanyasına Denizbank’tan Kitap Desteği
  Denizbank Siirt Şube Müdürü Mansur Vural, Vali Musa Çolak 'ı makamında ziyaret ederek, `Siirt Okuyor` projesine destek olmak amacıyla banka çalışanları tarafından temin edilen kitapları teslim etti. Vural, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu`ndan tescillenmiş, ilköğretim 1- 8. sınıflara yönelik her biri dört kitaptan oluşan 200 setlik yardımcı ders kitaplarının İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara dağıtılmak üzere teslim ettiklerini belirtti.

Vali Musa Çolak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, projenin bir amacının da sivil toplum örgütleri, meslek ve oda kuruluşlarının ve toplumu oluşturan tüm kesimlerin kampanyaya destek olmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası yanı sıra Denizbank 'ın da kampanya ya kitap desteği sağlamasının son derece sevindirici olduğunu ifade eden Vali Çolak, bu desteğin diğer kuruluşlara da güzel bir örnek teşkil ettiğini ifade etti. Vali Çolak, Denizbank Siirt şubesine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.