Vali Daşöz'den Manisaspor'a Moral Ziyareti

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ve 251 Bin Dev Öğrenci Projesi’nden bir grup öğrenci ile Manisaspor'u ziyaret ederek, Gaziantepspor maçında başarılar diledi.

Vali Daşöz'den Manisaspor'a Moral Ziyareti
Tarık Almış Spor Tesisleri 'nde Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Asbaşkan Basın Sözcüsü Selami Delan, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ümit Özat ve futbolcular ile bir araya gelen Daşöz, teknik direktör Ümit Özat ve takıma sonuna kadar güvendiklerini belirterek, “Ümit hocamız futbolcuğundan bu yana kişiliği ve insanlık kalitesi ile hayranlıkla izlediğimiz bir isimdi. Kendisi ve takımımıza yürekten başarılar diliyoruz. Bugün buraya öğrencilerimiz ile birlikte geldik. İlimizde 251 bin öğrenci var. El ele vererek güzel işler yapıyorlar. Kalpleri ve gönülleri Manisaspor ile birlikte. Cumartesi günü oynanacak maçta çok sayıda öğrenci olacak. Çok kaliteli bir kadromuz var, bu zor dönemden hep birlikte çıkacağız. Size güvenimiz yüzde yüz. Bu şehre her türlü mutluluğu yaşattınız. İnişlerin ve çıkışların olduğu talihsiz dönemler olabilir. Bu takım hak ettiği yere gelecek. ” dedi.

Vali Daşöz ziyarette tüm takım adına, takım kaptanı İlker Avcıbay 'a çiçek takdim etti. İlker Avcıbay zor bir dönemde verilen destekten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Sıkıntılı dönemi hep birlikte atlatacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

'ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK '

Teknik Direktör Ümit Özat da Vali Halil İbrahim Daşöz ve öğrencilere verdikleri destekten ve moral ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydederek, “Manisaspor için tarihi önemi olan bir karşılaşma oynayacağız. Geçmişe bir sünger çekip şehir olarak, oyuncular ve teknik ekip olarak bu maça odaklanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Manisaspor geçmişten bu yana maalesef hep kan kaybı yaşamış. Bunların yerine takviyeler yapılmamış. Önemli olan işler iyi gittiği zaman hatayı görebilmek. İşler kötü giderken herkes bu konuda yorum yapar. Oynayacağımız maç 6 puanlık maç. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu maçın bizim için çıkış maçı olacağına inanıyorum.” dedi.
Kaynak: İHA