Emniyet Müdürleri Üç Günlük Kampa Giriyor

Her yıl düzenli olarak yapılan İl Emniyet Müdürleri Bilgi Paylaşımı Toplantısı, bu yıl 20-21-22 Şubat 2012 tarihleri arasında Ankara ili Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek.

Toplantının açılışına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, il emniyet müdürleri ve daire başkanları katılacak. Protokol konuşmalarının ardından Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından konser verilecek. Üç gün sürecek toplantıda, il emniyet müdürleri ve daire başkanlarının katılımlarıyla teşkilatın görev alanlarına giren konularla ilgili genel politikalar ile hedef ve ilkeleri belirlenmek üzere çalıştaylar düzenlenecek. Çalıştaylarda vatandaşlara sunulan hizmetlerde standartlaşmanın sağlanması, hizmet kalitesinin arttırılması temin edilecek, uygulamada yaşanan tecrübeler paylaşılacak.

Toplantı kapsamında ayrıca, 20 Şubat 2012 günü Emniyet Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında ağaçlandırma konusunda bir protokol imzalanacak.