İstanbul’da Kar Yağışı Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

İstanbul’da kar yağışı bu gece de etkisini artırarak devam etti.

  TEM Otoyolu 'nda kontrolden çıkan bir TIR, bariyerlere çarparak ters döndü. Okmeydanı Bağlantı Yolu ile Mahmutbey Gişeleri arasında ise şiddetli tipi sebebiyle araçlar ilerlemekte zorlandı. Şişli 'de de kar nedeniyle yokuşu çıkamayan bir kamyonet alev alev yandı.

İstanbul 'da kar yağışı hayatı olumuz etkiliyor. Şiddetli yağış bu gece de etkisini artırarak devam etti. Sabaha karşı yola çıkan sürücüler, tipi nedeniyle zor anlar yaşadı. TEM Otoyolu 'nda görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Bu yüzden araçlar 10 ila 20 kilometre hızla seyretmek zorunda kaldı. Buna rağmen zaman zaman kazalar da yaşandı. TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde bir TIR kontrolden çıkıp, bariyerlere çarparak ters döndü. Okmeydanı Bağlantı Yolu ile Mahmutbey Gişeleri arasında, trafikte yer yer tıkanmalar yaşandı.

YOKUŞU ÇIKAMAYAN KAMYONET YANDI

Şişli 'de dükkânlara ekmek götüren bir kamyonet, yokuşu çıkmakta zorlanınca yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonetteki yangını söndürdü ancak kamyonet kullanılamaz hale geldi. Sürücü kamyonetin aniden alev alıp yanmaya başladığını söyledi. “Karla yangını söndürmeye çalıştım ancak söndüremedim” diyen sürücü, tekerleklerde zincir olmasına rağmen yokuşu çıkmakta zorlandığını anlattı.