Bozüyük İlçesinde, Liseler Arası Genç Erkekler Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Bozüyük ilçesinde düzenlenen genç erkekler basketbol il birinciliği müsabakalarında birinciliği, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi takımı kazandı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki final maçında, Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ile Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi takımları karşılaştı. Rakibini 68-38 yenen Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi birinciliği, Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi ikinciliği elde etti. Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Halil Ünal, AA muhabirine, okulun eğitim öğretimdeki başarısını, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gerçekleştirdiği projeler ve katıldığı etkinliklerde gösterdiğini söyledi.

Basketbol takımının ilçe ikincisi olarak il birinciliği müsabakalarına katılma hakkı kazandığını ifade eden Ünal, ''Öğrencilere sıcak ve donanımlı bir bina ve eğitim imkanı sunan okulumuz, ders dışı eğitim etkinlikleriyle de öğrencilere hem okul kültürünü yaşatarak öğretme hem de sosyal hayatta kendini ifade edebilen bireyler olabilmeleri adına fırsatlar sunmada öncü rolü oynuyor'' dedi.

Muhabir: Barış Eren - Muhsin Arslan

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA