Ak Parti Bartın Milletvekili Tunç Açıklaması

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ''Sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla, vatandaşlarımız daha kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşacak'' dedi.

Tunç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz'ü ziyaretinde yaptığı konuşmada, yeni sistemle sağlık alanında daha profesyonel bir yönetim anlayışının hakim olacağını, hizmet kalitesi ve hızının arttırılacağını söyledi.

Son 10 yıllık dönemde kentte sağlık alanında önemli değişim ve dönüşümler yaşandığını, buna rağmen yatırımların hız kesmediğini belirten Tunç, şöyle konuştu:

''Şiremirçavuş mahallesindeki 120 dönümlük arsa üzerine yapılması planlanan 400 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşaatımızın ihalesini yapacağız. Ömertepesi mevkisinde Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatımız devam ediyor. Hastane inşaatının önümüzdeki bir kaç ay içerisinde tamamlanmasıyla, ilimiz önemli bir eser daha kazanmış olacak. Ulus İlçe Hastanesinin de önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından ihalesi yapılacak. Sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla vatandaşlarımız daha kaliteli bir sağlık hizmetine kavuşacak.''

Açıkgöz de bakanlığın hizmet çıtasını yüksek seviyelerde tuttuğunu ve kendilerinin de buna ayak uydurmak zorunda olduklarını ifade ederek, ''Kentimizde hizmet kalitesinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak ve vatandaş memnuniyetini üst seviyede tutmak için çalışacağız'' dedi.

Tunç, Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Yıldız'ı da ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Muhabir: Selim Bostancı

Yayıncı: Sinan Özmüş
Kaynak: AA